Séverine Cornamusaz

Kontakt


Route Grand-St-Bernard 22
CH-

Tel.: +41 (0)22 550 11 32
Mobile.: +41 (0)76 441 56 32


Webpage: info@severinecornamusaz.com

Filmografie

2013 Cyanure (Fiktion/Fiction)
2009 Coeur animal (Fiktion/Fiction)
2006 Crossing paths (Fiktion/Fiction)
2003 La moto de ma mère (Fiktion/Fiction)
1998 Family bondage (Fiktion/Fiction)
1997 Intrusions (Fiktion/Fiction)
1996 Inside(Fiktion/Fiction)


    
Back to Top ↑
  • Verband Filmregie und Drehbuch Schweiz
    Association suisse des scénaristes et réalisateurs de films
    Associazione regia e sceneggiatura di film
    Associaziun svizra reschia e scenari da film
    Swiss filmmakers Association